/
logo

Servicii de Recuperare Medicală

Venim în ajutorul dumneavoastră cu servicii de kinetoterapie, fizioterapie şi masaj cu aparatură de ultimă generaţie şi multă responsabilitate în alegerea planului terapeutic specific nevoilor dumneavoastră.

Servicii Oferte

De ce sa alegi Kineto Therapy High Life?

Echipa de terapeuți

Pentru confortul şi realizarea unui plan terapeutic corespunzător şi individualizat am ales ca echipa noastră de terapeuţi să fie una bine instruită, pasionată, dinamică, tânără şi plină de viaţă pentru a putea face pe plac chiar şi celor mai înalte preferinţe.

Pacienţi mulţumiţi

Deoarece suntem interesaţi de părerea dumneavoastră, vă rugăm să ne lăsaţi un review, de asemenea ne puteţi da sugestii în privinţa imbunătăţirii serviciilor oferite.

Poziționare

Amplasarea cabinetului asigură accesul facil pietonal şi auto, datorită numeroaselor mijloace de transport (vezi harta) şi parcări exisente în zonă.

Despre noi

Povestea noastră

Ne-am născut din pasiune pentru a oferi oamenilor o şansă de recuperare mult mai rapidă. Lucrând cu oamenii observăm că fiecare este absolut diferit, chiar dacă doi, trei, zece, o sută de persoane suferă de aceeaşi patologie, simptomele cu care aceştia se confruntă sunt diferite, intensitatea lor fiind dinstinctă. Tocmai din acest motiv am pornit de la ideea că fiecare pacient merită un program diferit cu care să se simtă în primul rând confortabil.

Suntem tineri, dinamici şi ne place la nebunie ceea ce facem, ne-am dorit să avem un spaţiu în care recuperarea să nu fie o corvoadă. Ne dorim să ajutăm pacienţii să descopere plăcerea de a face mişcare cu un scop bine definit şi anume sănătatea acestora, de asemenea să demonstrăm beneficiile masajului asupra sănătăţii psihice şi fizice, precum şi rezultatele spectaculoase ale fizioterapiei asupra ameliorării durerii.

Vezi mai mult
Kinetoterapie

Rezervare

Ești interesat de serviciile Kineto Therapy High Life? Ia legătura cu noi și îți vom rezerva un loc cât mai rapid!

Servicii oferite

01. Kinetoterapie

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau terapia prin mişcare este folosită pentru recuperarea medicală somato-funcţională în care sunt folosite diverse metode şi tehnici având ca şi pilon principal exerciţiul fizic.

Vezi mai mult

Fizioterapie

Fizioterapia poate fi o metodă de elecţie pentru scăderea simptomelor dureroase articulare sau musculare. Aceasta are o plajă de acţiune foarte mare, încât aproape orice durere poate fi ameliorată sau stopată cu ajutorul procedurilor de fizioterapie.

Cabinetul de recuperare KINETO-THERAPY HIGH LIFE cuprinde aparatură de ultimă generaţie şi vine în ajutorul dumneavoastră cu Terapia Laser, Magnetoterapie, Electroterapie şi Ultrasunet.

Vezi mai mult
02. Fizioterapie
03. Masaj

Masaj

Masajul reprezintă o terapie alternativă ce are beneficii asupra organismului. Din cele mai vechi timpuri, masajul era practicat ca metodă de relaxare şi recuperare. Practicarea masajului este reprezentată de manipularea straturilor profunde şi superficiale ale ţesutului conjunctiv şi ale muşchilor corpului.

Vezi mai mult

Formular contact

Mesajul a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis. Va rugam incercati din nou sau folositi metode alternative de contact.