/
logo

Despre Noi

Povestea noastră

Ne-am născut din pasiune pentru a oferi oamenilor o şansă de recuperare mult mai rapidă. Lucrând cu oamenii observăm că fiecare este absolut diferit, chiar dacă doi, trei, zece, o sută de persoane suferă de aceeaşi patologie, simptomele cu care aceştia se confruntă sunt diferite, intensitatea lor fiind distinctă. Tocmai din acest motiv am pornit de la ideea că fiecare pacient merită un program diferit cu care să se simtă în primul rând confortabil.

Suntem tineri, dinamici şi ne place la nebunie ceea ce facem, ne-am dorit să avem un spaţiu în care recuperarea să nu fie o corvoadă. Ne dorim să ajutăm pacienţii să descopere plăcerea de a face mişcare cu un scop bine definit şi anume sănătatea acestora, de asemenea să demonstrăm beneficiile masajului asupra sănătăţii psihice şi fizice, precum şi rezultatele spectaculoase ale fizioterapiei asupra ameliorării durerii.

Cum te putem ajuta?

Dacă diagnosticul este stabilit de către un medic de specialitate, noi putem veni în ajutorul dumneavoastră cu un program individualizat de recuperare. Acesta poate conţine elemente de kinetoterapie, fizioterapie şi/sau masaj.

Formular contact

Mesajul a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis. Va rugam incercati din nou sau folositi metode alternative de contact.